Σχετικά

Καλωσήρθατε στο Revolution Study! Σε αυτή την ιστοσελίδα θα βρείτε βιντεομαθήματα, εκπαιδευτικά video, φύλλα εργασίας και online ασκήσεις σχετικά με την Πληροφορική Γυμνασίου.  Για απορίες, ερωτήσεις και συζητήσεις μπορείτε να στείλετε email ή να επικοινωνήσετε μέσω youtube και facebook!

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε υλικό για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου όπου μέσα από 5λεπτα βιντεομαθήματα αναλύονται και υπογραμμίζονται τα πιο βασικά μέρη της θεωρίας όλων των κεφαλαίων του βιβλίου. Στόχος των μαθημάτων μέσω βίντεο είναι να κατανοήσουν οι μαθητές του Γυμνασίου ποια είναι τα σημαντικότερα σημεία κάθε κεφαλαίου και τι είναι σημαντικό να μάθουν για την περεταίρω εξέλιξη τους. Θα βρείτε επίσης φύλλα εργασιών, online ασκήσεις και εκπαιδευτικά video.

To Revolution Study είναι μια προσπάθεια που σκοπό έχει να προσφέρει υψηλης ποιότητας εκπαιδευτικά βίντεο, φύλλα εργασίας και online ασκήσεις.

Όσοι θέλετε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι του Revolution Study στο Youtube και like στο Facebook, αν νιώθετε οτι βρήκατε ή μάθατε κάτι χρήσιμο.

«Η γνώση πρέπει να διαμοιράζεται ελεύθερα σε όποιον την αναζητήσει!»


Designed by RST team:
Τσιλιβαράκου Χρυσάνθη
Καθηγήτρια Πληροφορικής

Τσιλιβαράκος Γιάννης
Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων

Μπάλλα Κατερίνα
Καθηγήτρια Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων